Arilena Ara- ‘Shaj’/’Fall From the Sky’ (Albania Eurovision 2020) Lyrics!

Eurovision 2020, Eurovision Guide 2020, Lyrics, News

Arilena Ara is Albania’s pick for Eurovision in 2020. Her song is called ‘Shaj’ check out the lyrics and English version ‘Fall From the Sky’ below.

Arilena Ara- ‘Shaj’ (Albanian Lyrics)

Nuk e di, a të ka ndodh
Të goditesh brenda fort
Nga një shkëndijë
E bukur dhe e trishtë
Sa të rrit edhe të lodh
Reziston që ta lëshosh
Të jep ndjesin, që nuk ka përfundim

Dua ta shaj
Peshën që nuk e mbaj dot, mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarr
Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj, ta ndaj
Dhe më bën të ndjehem me faj

Ka dicka më tjetërson
Brenda meje po rënkon
Të ulëras, t’ia fal apo ta vras?
Nuk e di si ta gjykoj
Më lëndon por e duroj
E ka një çmim
Ky peng i shpirtit tim

Dua ta shaj
Peshën që nuk e mbaj dot, mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarr
Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj, ta ndaj
Dhe më bën të ndjehem me faj

Uo-oh shaj, uo-oh
Shaj, shaj, shaj
Shaj shaj, shaj shaj
Uo-oh, oh

Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj, ta ndaj
Më bën të ndjehem me faj

English Language Version ‘Fall From the Sky’

Words have cut me to the bone
And my heart is sinking like a stone
But I don’t let it show
Barely take another breath
Though I’m suffocating here alone
I’ll never let you know

Fall from the sky
Always making me hold back my wings
When I’m destined to fly
I’m screaming inside
You can crush and break down my walls
But my heart will survive

You have made me doubt my faith
Hide the truth behind another lie
But you won’t see me cry
I pray for you for all you’ve done
All the hurt that you leave in your wake
It’s so hard not to break

Fall from the sky
Always making me hold back my wings
When I’m destined to fly
I’m screaming inside
You can crush and break down my walls
But my heart will survive

You think I’m better without a way to speak my mind
You think I don’t wanna shout and that I’m terrified
Screaming inside
With nowhere to hide
You won’t let me fly
Fall from the sky
As you hold back my wings

Fall from the sky
As you hold back my wings
When I’m destined to fly
I’m screaming inside
Fall from the sky
Break down my walls
But I’m destined to fly

Let us know what you think...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.